Наталия Симеонова получи наградата RESPECT 2017.  Блондинката с добро сърце не можа

...
Наталия Симеонова получи наградата RESPECT 2017.  Блондинката с добро сърце не можа
Коментари Харесай

Наталия Симеонова с награда RESPECT

Наталия Симеонова получи наградата RESPECT 2017.  Блондинката с положително сърце не можа да участва на церемонията, само че премията й бе получена от Магдалена Гигова и Соня Момчилова, създателки на предаването О!Здравей, които също взеха приз за положителните си каузи. Верига дентални клиники, известни с невероятната си отдаденост на децата със характерни потребности, взеха приз за цялостната си активност. Наградата бе получена от доктор Венета Павлова и доктор Валентин Павлов, притежатели на веригата.
Награда RESPECT 2017 получи най-младият публицист Иво Христов, прочут като българския Стивън Кинг, който всеки ден се бори за здравето си, само че е ентусиазъм за доста хора с невероятния си гений и борбен дух. Параолимпиецът Димитър Павлов, народен играч по бадминтон, получи оценката от красивата журналистка Франческа Ивова.

Приз получи и Виктория Недялкова, която със брачна половинка си – метеоролога Захари Недялков, притежател на наградата „ Татко на годината 2016”, сбъдва фантазията на деца, които желаят да видят света от най-високата точка на България – връх Мусала. Наградата й бе връчена от Дани Росенов, салонен шеф на комплекса, в който се проведед церемонията. Бизнесменът Стефан Чолаков също получи премия за огромната си благотворителна активност – наградата бе предаден в нежните ръце на красивата му щерка от журналистката и публицист Магдалена Гигова.

Патрик Смитьойс, холандски бизнесмен, който живее у нас и е с българско съзнание, получи премията за дейна активност за запазване на красивата ни природа от Соня Момчилова. Деветгодишната Теодора Станимирова, решила по лична самодейност да подари косата си, с цел да зарадва жена, която се бори за здравето си, само че желае да е красива, също получи премия и прикани със звънливото си гласче всички да бъдат по-добри. Наградата й бе връчена от Дина Христова. Призове получиха и тийнейджърките Зарина Лазарова и Нери Коренарска, които също се разделиха с луксозните си коси за благородна идея.

Церемонията по връчване на премиите RESPECT се провежда за четвърти път от Асоциацията на брюнетките в България.

На церемонията се събра скромна, само че значима за лекуването на младия публицист Иво Христов сума, на който предстоят след два дни обзор в Германия и вливане на лекарство на обща стойност 15 000 лева Който има предпочитание и опция, може да подари малко здраве на момчето по банков път: BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов, или с дарителски смс – DMS IVO на 17 777
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР